Μια "ανάσα" μακριά και ένα ημίχρονο στα σκουπίδια.

Σε ένα ματς που είχε δυο πρόσωπα για τον Ολυμπιακό, η Φενέρ θα κερδίσει στο καλάθι, καθώς όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ.

Κάκιστη ήταν η εμφάνιση των Νταμπλούχων Ελλάδας στην Ούλκερ Σπόρτ Αρένα. Τα αβίαστα λάθη αλλά και η ολιγωρία στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στην Φενέρ να κάνει ένα 10-1 στο ξεκίνημα. Τα 3/3 τρίποντα του Πιέρ, έδωσαν στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να έχει την κυριαρχία στο ματς. Η πρώτη περίοδος, έκλεισε με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (29-14).

Με την ενέργεια του Μπραζντέικις, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κάπως να βρούνε ρυθμό στο ματς. Ωστόσο η αστοχία από την γραμμή της “φιλανθρωπίας” και από τα 6,75 σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες να μειώσουν. Στο ημίχρονο η Φενέρ θα βρεθεί με το +13 (46-33)

Η επίδραση του αρχηγού, η συνέπεια του Πίτερς αλλά και οι καλές άμυνες του Ολυμπιακού, έδωσαν την ευκαιρία να μειώσουν μέχρι και στον πόντο. Η συνεχή αστοχία της τουρκικής ομάδας, και το ανασταλτικό “πάγωμα”, ήταν το πρόβλημα που ακολούθησε για τους γηπεδούχους.

Στο φινάλε, είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Από το -16 στο -1 με τον Ολυμπιακό να δείχνει την καλύτερη του εικόνα από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Κομβικός παίκτης για την ομάδα του Ιτόυδη, ο Γιώργος Παπαγιάννης, με 8 πόντους σε 2 λεπτά. Εν τέλει ο Ολυμπιακός “πλήρωσε” τα χαμένα ριμπάουντ και το κακό πρώτο ημίχρονο. Η τελευταία επίθεση από μεριάς Γκός, δεν του έκανε το χατίρι και ηττήθηκε.