Καλησπέρα σε όλους. Δεύτερο κασέ στοιχηματικών προβλέψεων με την κλασική μας δυάδα διπλασιασμού που επιμένει ελληνικά και ποντάρει στους αγώνες της Basket και την Super League. Αυτή την φορά πηγαίνουμε σε Περιστέρι αλλά και σε Κρήτη για τους αγώνες μας.

Πάμε να δούμε:

  • Ξεκινάμε από τον αγώνα του Περιστερίου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Σύγκρουση δύο διαφορετικών ομάδων, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι ποιοτικά και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ως πρώτο φαβορί για πέσιμο, ειδικά άμα δεν ενισχυθούν. Δύσκολα θα αποφύγουν τον διασυρμό σε μία έδρα σαν αυτή των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας, λογικά θα δεχθεί και πολλά καλάθια. Το Over 81,5 πόντων των γηπεδούχων έχει αξία.
  • Μία ώρα μετά στην Κρήτη ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τεστ και για τους δύο, οι Κρητικοί όμως δείχνουν ένα λέβελ καλύτερα. Παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουν βρει τις φόρμουλες που χρειάζονταν και ο Νταμπράουσκας έχει δουλέψει πολύ. Τίποτα το σπουδαίο για τους φιλοξενούμενους εκτός έδρας, εμφανίζουν συχνά αδυναμίες. Δεν θα χάσει ο ΟΦΗ, κρατάμε το 1Χ σε μία δυάδα του 1.80.

Δυάδα απόδοσης 1.80

Περιστέρι – Απόλλωνας Πάτρας: Over 81,5 πόντοι Περιστερίου

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1Χ