Καλησπέρα σε όλους. Υπέροχη η μέρα η χθεσινή, κάναμε το 3/3 και σήμερα θέλουμε να ξανακάνουμε κάτι ανάλογο. Η δυάδα μας επιστρέφει αυτή την φορά με δύο επιλογές, μία από Αγγλία και μία άλλη από Κύπελλο Ισπανίας. Πάμε αμέσως να δούμε τις επιλογές μας.

  • Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Κάρντιφ απέναντι στην Ρέντινγκ. Παιχνίδι που θα λέγαμε έχει δύο όψεις, κυρίως λόγω της αστάθεια των δύο ομάδων. Βέβαια, οι Ουαλοί στην έδρα τους είναι πιο σφιχτοί και μετά το διπλό στο Μπερμιγχάμ, φιλοδοξούν να πάρουν ακόμα μία μεγάλη νίκη. Μπορούμε να κρατήσουμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση το 1Χ αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες και οι γηπεδούχοι με τον Λαμουσί στον πάγκο μπορούν το κάτι παραπάνω.
  • Συνέχεια με το Μπανταλόνα – Μπασκόνια. Σύγκρουση δύο κακών αμυντικών γραμμών, το παιχνίδι ενδεχομένως θα κριθεί στην επίθεση και στο ποια ομάδα θα βάλει τα μεγάλα σουτ. Πάντως η Μπανταλόνα έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κακή άμυνα των Βάσκων. Το Over 77,5 τους είναι καλό.

Δυάδα απόδοσης 1.80:

Κάρντιφ – Ρέντινγκ: 1Χ

Μπανταλόνα – Μπασκόνια: Over 77,5 Μπανταλόνα