Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην στοιχηματική μας στήλη στο Athletic Square όπου πάλι… θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα μυστικά του κουπονιού κοιτάζοντας ποδοσφαιρικά και μπασκετικά γεγονότα. Ξεκίνημα βέβαια σήμερα με Basket League και τον τρίτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την Λάρισα.

Παναθηναϊκός – Λάρισα

Τρίτο παιχνίδι λοιπόν για τους ημιτελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Η συγκινητική Λάρισα, κατάφερε να αποδείξει την αξία της στο εντός έδρας παιχνίδι, καταφέρνοντας να πάρει την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της κόντρα στον απογοητευτικό Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έδειξαν μεγάλες αδυναμίες, οι Θεσσαλοί έπαιξαν σωστό μπάσκετ και το παιχνίδι του ΟΑΚΑ… έχει χαρακτήρα μίνι τελικού, καθώς ακόμα και σε περίπτωση που έρθει εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα χρειαστεί μία σίγουρα καλύτερη εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά, αφήνοντας την επίθεση να τους οδηγήσει ξανά.

Εκτίμηση: Οι Λαρισαίοι και στα δύο παιχνίδια, παίζουν όμορφο επιθετικό μπάσκετ. Θα κρατήσουμε το Over 69,5 τους και θα προσθέσουμε το Over 10,5 πόντων του Ουσμάν Κρουμπάλι για το ωραίο μας combo στο 2.20.

Combo: Παναθηναϊκός – Λάρισα: Over 69,5 πόντοι φιλοξενούμενου & Over 10,5 πόντοι Ουσμάν Κρουμπάλι 2.20