Καλησπέρα, καλησπέρα. Στοιχηματική ημέρα εξολοκλήρου το Σάββατο ακόμα και τώρα που οι εθνικές έχουν τον πρώτο λόγο. Εμείς για το στοίχημα μας έχουμε μπόλικο υλικό και σήμερα θα επιμείνουμε ποδοσφαιρικά, τσεκάροντσς την αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Αγγλία.

Παιχνίδι λοιπόν παγίδα για τους Άγγλους στην Βουδαπέστη. Τα τρία λιοντάρια θέλουν να ξεκινήσουν καλά την πορεία τους στο Nations League, σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο. Εξάλλου ακόμα υπάρχουν τραύματα από τον περσινό χαμένο τελικό του Euro και συνεχώς θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερο τους και να διασκεδάσουν περισσότερο τις εντυπώσεις. Στην έδρα τους παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση, σκοράρουν συχνά και βγάζουν μεγαλύτερη ένταση. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια η Αγγλία δείχνει να έχει ποδοσφαιριστές, σε εξαιρετική κατάσταση. Έιμπραχαμ, Μπόουεν, Κέιν είναι μόνο μερικοί από τα πολλά όπλα που διαθέτει. Θέλει να ξεκινήσει καλά, παίζοντας με αρκετή αυτοπεποίθηση και έχοντας σοβαρό πλάνο.

Εκτίμηση: Το φαβορί στον αγώνα είναι η Αγγλία και θα παίξει για να νικήσει. Θέλει την πρωτιά, δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες με το αουτσάιντερ του ομίλου. Διπλό + Over 1.5 στο 1.70 επιμείνουμε, σε μία νίκη με δύο τέρματα και πάνω των φιλοξενούμενων.