Άρης Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού: Επιστροφή στα τρίποντα για τους πράσινους!

Μετά από ενάμιση μήνα ο Άρης κατάφερε να γευτεί ξανά την γεύση της νίκης! Οι πράσινοι κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-1 ανεβαίνοντας στους 37 βαθμούς πηγαίνοντας μάλιστα στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όπου χάρισε αρκετές φάσεις εκτός από τα 4 γκολ. Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, σε αντίθεση με τον Άρη που με δυο γκολ στο 30ο από τον Κοκορίν και στο 45ο λεπτό με τον Στεπίνσκι  πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας δεν διεκδικούσε αρκετά, αν και στο 71ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν στο 3-1 με αυτογκόλ του Μπρόρσον. Δέκα λεπτά αργότερά με πέναλτι του Κοκορίν και πάλι ο Άρης έδωσε και επίσημα την χαριστική βολή στον Απόλλωνα, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 6ο λεπτό ο Απόλλωνας είχε την τεράστια ευκαιρία με τον Ουάρντα για το 1-0 παρόλα αυτά ο άσσος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Επίσης στο 19ο λεπτό ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR χαρακτήρισε ως οφσάιντ το γκολ του Γκόμις

Στο 30ο λεπτό η ομάδα του Άρη με τον Κοκορίν σκοράρει σε κενή εστία, ενώ 15 λεπτά αργότερα οι πράσινοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Στεπίνσκι.

Στο 2Ο μέρος στο 71ο λεπτό ο Απόλλωνας μειώνει με αυτογκόλ του Μπρόρσον,ενώ στο 80ο ο Άρης σημειώνει το τελευταίο γκόλ του αγώνα με πέναλτι και πετυχαίνει το 3-1 με τον Κοκορίν.

Οι εντεκάδες των ομάδων:

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Πηλέας (72′ Μποακί), Μπένγκτσον (85′ Ντελμίρο), Στεπίνσκι (57′ Μπαμπίκα), Γκομίς, Γιαγκό, Στρούσκι (57′ Μπράουν), Μουσούντα, Μπρόρσον, Κακόριν, Ζόκε.

-Στον πάγκο: Σωφρονίου, Καζού, Μποακί, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Μονέ-Πακέ, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ, Μπαμπίκα.

Απόλλων (Κ.Μακρίδης): Α. Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς (65′ Αρτυματάς), Πεϊμπέρνς (83′ Γιόστεν), Πίττας (76′ Ντιγκινί), Σπόλιαριτς, Βα (65′ Ζράντι), Χαμάς, Φιλιώτης, Σαχάρ, Ουάρντα (83′ Ίλιεφ), Χέντι.

-Στον πάγκο: Πεϊσότο, Δημητρίου, Αρτυματάς, Μαλεκκίδης, Ίλιεφ, Ντιγκινί, Γιόστεν, Κονδύλης, Ζήνωνος, Αυγουστή, Ζράντι.

Στιγμιότυπα του αγώνα: