Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τους Ιρλανδούς να επικρατούν με άνεση επί του αδύναμου Γιβραλτάρ διευρύνοντας το μεταξύ τους σερί νικών στο 5-0.

Παρότι οι ευκαιρίες ξεκίνησαν από το 1ο λεπτό και το σουτ του Μαγκράθ, ο τερματοφύλακας του Γιβραλτάρ, Κόλινγκ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με συνολικά 10 αποκρούσεις και 6 από σουτ εντός περιοχής. Ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο καταιγισμός συνεχίστηκε και δεν άργησε να καρποφορήσει. Στο 52ο λεπτό ο Τζόνστον που πέρασε ως αλλαγή, με κοντινή εκτέλεση έκανε το 1-0 και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα. 7 λεπτά αργότερα ο Φέργκιουσον από ασίστ του Μακλίν έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το Γιβραλτάρ δεν απείλησε πέρα από δύο στιγμές, μία σε κάθε ημίχρονο, που δεν ανησύχησαν τους Ιρλανδούς, οι οποίοι κατέγραψαν 32 τελικές και 21 σουτ εντός μεγάλης περιοχής. Το τελικό 3-0 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Ίντα. Πρώτη νίκη στον όμιλο για τους γηπεδούχους με μια νίκη σαφώς εντός προγράμματος.