Στα μαχαίρια η εθνική Βελγίου...

  • 0
  • 4 views

Βίντεο βγήκε στην φόρα που φαίνεται να δείχνει τρεις παίκτες της εθνικής Βελγίου να είναι έτοιμοι να έρθουν στα χέρια μετά την ήττα από το Μαρόκο. Μαζί με τις δηλώσεις των Ντε Μπρόινε και Βερτόγκεν στα μαχαίρια είναι η ομάδα.

Πεδίο μάχης μοιάζει να είναι η εθνική Βελγίου μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Μετά την ήττα με 0-2 την Κυριακή από το Μαρόκο οι ήδη τεταμένες σχέσεις των παικτών της αποστολής της εθνικής Βελγίου είναι σε σημείο καμπής.

Βίντεο που παρουσιάστηκε να δείχνει τους Γιαν Βερτόγκεν, Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ να έχουν μεταξύ τους ένα φραστικό επεισόδιο και να είναι ακόμη έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, με το Ρομέλου Λουκάκου να κάνει τον πυροσβέστη για να τους χωρίσει.

Όλα αυτά μέρες μετά τις δηλώσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε σχετικά με την ηλικία της ομάδας και ότι σε αυτό οφείλεται η πτώση της στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο μετά απάντησε ο Γιαν Βερτόγκεν λέγοντας πως ” Ίσως να είναι γερασμένη και η επίθεσή μας, για αυτό δεν μπορούμε να σκοράρουμε”.

Όλα αυτά μπαίνουν στο καζάνι των προβλημάτων που υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Αφού εδώ και χρόνια οι Ντε Μπρόινε και Κουρτουά δεν μιλάνε για προσωπικούς λογούς. Ο Μπατσουαγί με τον Λουκάκου δεν έχουν ούτε αυτοί καλή σχέση. Ενώ ο Εντέν Αζάρ φαίνεται πως δεν θέλει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Τροσάρντ και όποτε τον βλέπει αλλάζει διαδρομή.

Όλα αυτά δυο μέρες πριν τον τελικό με την Κροατία για την πρόκριση στους 16 του παγκοσμίου Κυπέλλου. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει και αν θα έρθει ο αποκλεισμός.