Οι παίχτες με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της Ντόρτμουντ στην μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση ήταν 13 ενώ ο κορυφαίος σκόρερ δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Μάρκο Ρόϊς.

Στην 13η θέση κατατάσσεται ο Sancho με πέντε τέρματα σε 21 αγώνες, στην 12η ο Amaroso με πέντε τέρματα σε 12 εμφανίσεις. Ο Karl-Heinz Riedle σε 9 αγώνες έχει πέντε τέρματα. Στην 10 θέση Heiko Herrlich με 6 τέρματα σε 29 αγώνες σε μια χρονιά που η Ντόρτμουντ είχε πάρει το 1ο της Ευρωπαϊκό ενώ στην 9η θέση ο Lars Ricken σε 43 εμφανίσεις είχε 7 τέρματα. Στην 8η θέση κατατάσσεται οι Guerreiro,Möller και Chapuisat. Με τον Πορτογάλο μπακ σε 30 εμφανίσεις είχε εφτά γκολ, ο Andreas σε 27 παιχνίδια είχε εφτά τέρματα ενώ ο Stephane 20 παιχνίδια είχε εφτά τέρματα επίσης.

Στην 5η θέση με 10 τέρματα βρίσκεται ο Jan Koller σε 18 αγώνες, ενώ ο Erling Haaland με 9 εμφανίσεις είχε 12 τέρματα και στην 3η θέση Aubameyang με 38 εμφανίσεις είχε 15 γκολ,ενώ ο Lewandowski με 28 εμφανίσεις είχε 17 τέρματα. Και τελευταίος και ο πιστός αρχηγός της Μπορούσιας, Μάρκο Ρόις σε 49 αγώνες είχε 18 τέρματα.

Από αυτά τα στατιστικά θα λέγαμε ότι το παρελθόν και το παρόν της Ντόρτμουντ δεν υπάρχουν και πολλές διαφορές αλλά σίγουρα η χρονιά του τροπαίου CL έμεινε στην ιστορία.