Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5 τέρματα μέσα στο Πέτρος Καπαγέρωφ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και την τελική νίκη μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Ο αγώνας

Η Κροατική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να χτίσει διάφορα δύο τερμάτων προτού ο Παπαναστασίου πετύχει το πρώτο ερυθρόλευκο γκολ της σεζόν. Η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ κατάφερε να βρει άλλα δύο γκολ με το οκτάλεπτο να κλείνει στο 1-4 υπέρ της.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις ομάδες να πετυχαίνουν ένα γκολ από πέναλντι. Αρχικά οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 2-4 με πέναλτι του Γενηδουνιά προτού ο Ζούβελα γράψει επίσης με πέναλτι το 2-5. Η Ντουμπρόβνικ έχτισε ένα υπέροχο σερί τεσσάρων τερμάτων προτού ο Φουντούλης μειώσει σε 4-8 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 3ο οκτάλεπτο σάλπισε η ερυθρόλευκη αντεπίθεση. Μπορεί η Ντουμπρόβνικ να έκανε νωρίς το 4-9 με τον Γκρκούρεβιτς παρόλα αυτά εκεί ήταν που άρχισε η ερυθρόλευκη αντεπίθεση. Με τον Ζερδεβά να κατεβάζει ρολά και το Γκίλα να παίζει εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός έχτισε ένα αδιαπέραστο τοίχος που του επέτρεψε να χτίσει ένα σερί 6-0 με τον Φουντούλη να πετυχαίνει τρία τέρματα τον Γκίλα 2 και τον Παπαναστασίου 1 τέρμα. Με αυτό το τρόπο το παιχνίδι με την συμπλήρωση του τρίτου οκτάλεπτου έκλεισε στο ισόπαλο 10-10.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν για πρώτη φορά στην αναμέτρηση χάρη σε ένα τέρμα του Φουντούλη. Η Ντουμπρόβνικ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ με 11-12 προτού ο Παπαναστασίου με το τρίτο προσωπικό του τέρμα γράψει το 12-12.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου δύο επεμβάσεις του Μπίγιατς έδωσαν την νίκη στους Πειραιώτες με 4-3 στα πέναλτι.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου

  1. Προ Ρέκο 3

2. Ολυμπιακός 2

3. Γιουγκ 1

4. Ντινάμο Τιφλίδας 0

Η επόμενη αγωνιστική

6/10 Ντινάμο Τιφλίδας – Ολυμπιακός

6/10 Γιουγκ – Προ Ρέκο