Αμετάκλητη η Μπριζ στο αίτημα του ΠΑΟΚ για παραπάνω εισιτήρια

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ ανέφερε πως, παρά τις προσπάθειές του, η Κλαμπ Μπριζ δεν παραχωρεί παραπάνω απούλητα εισιτήρια, ενώ έδωσε προειδοποιήσεις στους φίλους του.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση, ενόψει της μάχης με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, στην οποία αναφέρει πως η ομάδα του Βελγίου δεν είναι πρόθυμη να παραχωρήσει περαιτέρω εισιτήρια στον «δικέφαλο», ενώ προειδοποιεί τους φίλους του για την συμπεριφορά τους, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο τιμωρίας.

Ο βέλγικος σύλλογος δεν διέθεσε στον ΠΑΟΚ 8.000 απούλητα εισιτήρια, παρά τις έντονες προσπάθειες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο «δικέφαλος» κάλεσε τον κόσμο που θα τον ακολουθήσει στο Βέλγιο να προσέχει την συμπεριφορά του, ακολουθώντας τους κανονισμούς των γηπεδούχων, ενώ συμβούλεψε όσους φίλους προσέλθουν στον αγώνα σε διαφορετικές θύρες να προσέλθουν χωρίς διακριτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Ένα ακόμα ιστορικό βράδυ για τη ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Ένας ευρωπαϊκός προημιτελικός κόντρα στην Μπριζ στο Βέλγιο. Η ομάδα μας θέλει όλους δίπλα της, συμπαίκτες στην προσπάθειά της να γράψει νέες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της.

Οι φίλοι του Δικεφάλου πρέπει να ακολουθήσουν και να σεβαστούν όλους τους κανόνες που έχει θέσει η γηπεδούχος ομάδα, ο Δήμαρχος του Μπριζ και η βελγική αστυνομία, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας σε ενδεχόμενη πρόκριση.

Οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην πλησιάσουν την περιοχή του γηπέδου, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες της δημοτικής αρχής της Μπριζ θα συλλαμβάνονται, ενώ κινδυνεύει κι η ομάδα μας με τιμωρία.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της ΠΑΕ για να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια, αυτό κατέστη αδύνατο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα ήταν αρνητική.

Όσοι βρίσκονται στο Μπριζ χωρίς εισιτήριο μπορούν να παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση στην Irish Pub στην Market Square, μετά από υπόδειξη της βελγικής αστυνομίας.

Ως σημείο συνάντησης των κατόχων εισιτηρίων για την αναμέτρηση, έχει οριστεί το Eiermarkt. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και οι φίλαθλοι θα μεταφερθούν με δωρεάν λεωφορεία προς το γήπεδο στις 19:00. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.

Στο γήπεδο απαγορεύεται το άναμμα κι η ρίψη πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων και βεγγαλικών, η κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντικειμένων που μπορεί να βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα, η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, σεξουαλικό, πολιτικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και η απόκρυψη του προσώπου με κασκόλ, μάσκες και μπαλακλάβες.

Οι τοπικές αρχές θα προβούν σε σωματικούς ελέγχους κι ελέγχους εισιτηρίων τόσο στο meeting point, όσο και πριν την είσοδο στο γήπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες θύρες, θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά.