Απαρηγόρητος ήταν ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μετά την ήττα της ομάδας του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον τελικό του Conference League.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσένσο Ιταλιάνο, είδε την ομάδα του να αποτυγχάνει να κατακτήσει το Conference League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός δήλωσε πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και πως δεν άξιζε να ηττηθεί, εκφράζοντας την λύπη του για τους παίκτες του.

Όσα δήλωσε ο Ιταλιάνο

«Είμαστε στενοχωρημένοι για δεύτερη φορά, λυπάμαει γιατί σήμερα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι.

Παλέψαμε και ιδρώσαμε κόντρα σε μία ομάδα που δεν σε αφήνει να κάνεις όμορφα παιχνίδια. Δεν αξίζαμε να χάσουμε ένα τέτοιο ματς, θα μπορούσαμε να πάμε στα πέναλτι.

Για μένα είναι μία μεγάλη απογοήτευση, ήταν ο τρίτος χαμένος τελιικος. Ίσως μας έλειπε λίγη κυνικότητα για να πάρουμε τέτοιου είδους αγώνες. Λυπάμαι για τα παιδιά.

Τα παιδιά ήταν όλα έτοιμα και συγκεντρωμένα. Όλοι όσοι κατέβηκαν στο γήπεδο, έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν να δώσουν.

Σε αυτούς τους τελικούς μάς έλειψε η ώθηση για να σκοράρουμε πρώτοι. Το είπε και ο Τσέφεριν. Το να χάνεις είναι άσχημο, το να φτάνεις σε τελικούς δύο διαδοχικές σεζόν είναι κάτι το σπουδαίο, όμως πρέπει να σηκώνουμε τα τρόπαια και εμείς δεν τα καταφέραμε.

Στενοχωρήθηκα που είδα τους παίκτες να κλαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και πικραμένος, ήμουν ο πρώτος που πίστευα»