Λουίζ: «Υπάρχουν ακόμη ενενήντα λεπτά και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε»

fbkv9eexeaawti8

Ο Ντόουγκλας Λουίζ εκπροσώπησε τους παίκτες της Άστον Βίλα στη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν την ιστορική ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό (9/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD). Εκεί, τόνισε ότι άπαντες στην αγγλική ομάδα έχουν τη θέληση να περάσουν στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ενώ παραδέχθηκε πως οι ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη στον πρώτο αγώνα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου:

Σας χωρίζουν δύο γκολ, έχετε πίστη στην ανατροπή;

«Η χρονιά ήταν εξαιρετική, έχουμε παίξει καλά, έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να περάσουμε στον τελικό».

Σας εξέπληξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς;

«Δεν μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, είχαμε αναλύσει και διαπιστώσει πόσο καλή ομάδα είναι. Νίκησαν και το άξιζαν. Τώρα όμως υπάρχουν ακόμη ενενήντα λεπτά και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλουμε να φέρουμε την ομάδα σε έναν τελικό. Εγώ έχω την ευθύνη για τα πέναλτι, εάν χρειαστεί θα εκτελέσω ξανά. Ο μόνος που μπορεί να βάζει και να χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει:

«Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι επικεντρωμένος σε αυτό. Η ατμόσφαιρα ενισχύει το κίνητρο. Είμαι από την Βραζιλία όπου υπάρχει φανατισμένη και θερμή ατμόσφαιρα όπως και στην Ελλάδα. Έχω μιλήσει με τον Ροντινέι, μου έχει πει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και τη χώρα, είναι πολύ καλός φίλος μου».

Για τον εαυτό του και τους τραυματισμούς:

«Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια θέματα λόγω ίσως και σωματοδομής. Είχαμε προβλήματα φέτος με τους πολλούς αγώνες, αλλά τώρα θα είναι όλοι έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων για την Άστον Βίλα για την ευκαιρία που μου έχει δώσει, θα κάνω το παν σε αυτό το ματς για να τη βοηθήσω να φτάσει στον τελικό».