Μπελτράν για Ολυμπιακό: «Περιμένουμε μία ομάδα παρόμοια με εμάς»

Σε δηλώσεις προέβη ο Λούκας Μπελτράν τόσο για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κάλιαρι, όσο και για τον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Λούκας Μπελτράν, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε όμως και στο παιχνίδι που προέχει και αυτό είναι η αναμέτρηση με την Κάλιαρι του Χατζηδιάκου.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρώτα είναι η Κάλιαρι και μετά ο τελικός, στον οποίο φιλοδοξούμε να φτάσουμε ήρεμα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνει η ομάδα».

 

Για το εύστοχο πέναλτι κόντρα στην Μπριζ: «Πολύ περίπλοκη στιγμή, για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Χάρηκα που πέτυχα το καθοριστικό γκολ για έναν ακόμη «τελικό» Προσπάθησα να μην ακούω τι γινόταν γύρω μου και πέτυχε. Μπορούμε πάντα καλύτερα».

 

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Μπορείς πάντα καλύτερα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να το αποδείξω σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια, ξέρουμε ποιο είναι το πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε μια ομάδα παρόμοια με εμάς, σίγουρα με την ίδια επιθυμία. Παίζουν κοντά στο… σπίτι τους, αλλά οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλαμας».