Ολυμπιακός: Οδηγίες παραλαβής των εισιτηρίων για τον αγώνα στην Βουδαπέστη

  • 0
  • 2 views

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί σε λίγες μέρες (22/02) από την Φερεντσβάρος, στην Βουδαπέστη και η ΠΑΕ θέλησε να κατατοπίσει τους φίλους της, ως προς την παραλαβή των εισιτηρίων για την ρεβάνς. 

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί της Φερεντσβάρος, παίρνοντας το προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα στην Βουδαπέστη, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την φάση των 16 του Conference League.

Με τον κόσμο των ερυθρόλευκων να θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του, η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να ενημερώσει τους φίλους της σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα, έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν στο πλάι τους στην μεγάλη μάχη για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι οδηγίες από τον Ολυμπιακό:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της φάσης Playoff του UEFA Conference League απέναντι στην Ferencváros που θα διεξαχθεί στο "Groupama Arena" την Πέμπτη 22/02/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι με την αγορά, θα παραλάβουν Vouchers και όχι εισιτήριο.

Η υποχρεωτική ανταλλαγή του Voucher με εισιτήριο θα γίνει την ημέρα του αγώνα 22/02/24 με ώρες 17:30 έως 19:00, στον περιβάλλοντα χώρο (Gyali ut – Away Fans Meeting Point) του "Groupama Arena".

Τα στοιχεία που θα καταχωρείτε στο voucher είναι υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο με Λατινικούς χαρακτήρες, τον αριθμό Διαβατηρίου/Ταυτότητας, Ημερομηνία Γέννησης και να είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητα ή του Διαβατηρίου σας που θα ταξιδέψετε.

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης, τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).

Vouchers θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από το Σάββατο 17/02 από τις 18:00 έως την εξάντλησή τους, (με δικαίωμα αγοράς δύο (2) Vouchers ανά χρήστη οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Ουγγαρία).

Διάθεση των Vouchers θα γίνει τη Δευτέρα 19/02 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους) και από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", (με δικαίωμα αγοράς δύο (2) Vouchers ανά φίλαθλο οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Ουγγαρία) και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί voucher είναι απαραίτητο να επιδείξει την ταυτότητα ή το διαβατήριο του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €20».