Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο μέσος του Ολυμπιακού, Έσε, παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν σε καλή βραδιά.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον Ολυμπιακό, νικώντας τους ερυθρόλευκους με 1-4 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ ήταν κατώτεροι των απαιτήσεων και δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην κυριαρχία των Ισραηλινών, αναζητώντας το θαύμα στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Μιλώντας μετά την λήξη του αγώνα, ο κεντρικός των ερυθρόλευκων, Σαντιάγκο Έσε, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, καθώς και στη ποιότητα του αντιπάλου τους, αναγνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός «δεν ήταν σε καλή βραδιά».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε Αργεντίνος:

«Δεν ήταν η βραδιά μας σήμερα. Ξεμαρκαρίστηκαν πολύ εύκολα σε δύο φάσεις πολύ γρήγορα στην αρχή του παιχνιδιού, έβαλαν δύο γκολ. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα πολύ κακό ξεκίνημα από την πλευρά μας

Στη συνέχεια εμείς προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, εκείνοι με τρεις προσπάθειες κατάφεραν να βάλουν τρία γκολ. Πραγματικά ήταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί και εμείς πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας»