Τζολάκης: «Γράφουμε ιστορία, φυσικά και ονειρευόμαστε το Confernece League»

Ο ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους “4” του Conference League, Κωνσταντής Τζολάκης, αναφέρθηκε στην μεγάλη του βραδιά καθώς και στα σενάρια κατάκτησης του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Κωνσταντή Τζολάκη να αποκρούει 3 πέναλτι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και να στέλνει τους ερυθρόλευκους στους “4” του Conference League.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην μεγάλη του βραδιά, στο όνειρο για την κατάκτηση και στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζολάκη

«Γράφουμε όλοι μαζί ιστορία και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Σχετικά με τις αποκρούσεις στα πέναλτι: «Είχαμε κάνει μια ανάλυση με τους αναλυτές και τον προπονητή τερματοφυλάκων αλλά εκείνη την ώρα είναι και το φίλινγκ καθώς όλοι γνωρίζουν πως κοιτάζουμε τα πέναλτι τους. Οπότε πρέπει να πέσεις και στη σωστή γωνία για να δικαιωθείς»

Σχετικά με αυτό που πήρε από την εξέδρα: «Μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που με ακολούθησε και εδώ και πήραμε μαζί την πρόκριση»

Σχετικά με το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου: «Βήμα-βήμα, να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής, να ηρεμήσουμε. Το ονειρευόμαστε γιατί όχι»