Μεντιλίμπαρ: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, να απολαύσουμε την επιτυχία»

Ήρεμος και μετρημένος υπήρξε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του απέναντι στην Άστον Βίλα, βάζοντας τα θεμέλια για την παρθενική του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ, κάλεσε να απολαύσουν αυτός και οι παίκτες του το αποτέλεσμα, ωστόσο δήλωσε επίσης πως τίποτα δεν έχει κριθεί, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα την επόμενη Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (09/05).

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ

Ποιες είναι οι σκέψεις του: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει μισή δουλειά, θα πρέπει να είμαστε θαρραλέοι, αν τα καταφέρουμε και στο άλλο παιχνίδι, θα είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία για εμάς»

Σχετικά με το τι του άρεσε περισσότερο: «Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν στο τέλος του πρώτoυ ημιχρόνου μας έμπλεξε αρκετά και όταν ισοφαρίσαμε χρειάστηκε μεγάλη δύναμη, για να μπορέσουμε να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πραγματικά παίξαμε κόντρα σε μεγάλη ομάδα, δείξαμε θάρρος, έδειξαν οι παίκτες μας ότι το πίστεψαν»

Που πιστεύει πως κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήμασταν ο εαυτός μας, βγήκαμε μπροστά, ρισκάραμε πολύ, ανεβήκαμε μπροστά, μετά και από το δεύτερο γκολ μας συνεχίζαμε να πιστεύουμε ότι θα βρούμε ακόμη ένα. Ήμασταν θαρραλέοι και δυνατοί»

Για το αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον τελικό της Αθήνας: «Λείπουν 90 λεπτά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην την υποτιμήσουμε, είναι δυνατή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»