Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γερμανία το 2014, Γιούλιαν Ντράξλερ, έφτασε σήμερα στην Ντόχα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Αχλί.

Μετά την αποχώρηση του Μάρκο Βεράτι για την Αλ Αραμπί, ο Γιούλιαν Ντράξλερ θα γίνει ο επόμενος παίκτης της Παρί που υπογράφει σε ομάδα του Κατάρ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζονταν στην πρωταθλήτρια Γαλλίας από το 2016, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε δανεικός στην Μπενφίκα. Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024, η Παρί δεν φάνηκε να τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα ο παίκτης να έρχεται σε συμφωνία με την Αλ Αχλί του Κατάρ.

Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου στην χώρα του Κόλπου, ο Ντράξλερ ταξίδεψε στην Ντόχα και αναμένεται να περάσει αύριο τις ιατρικές του εξετάσεις, πριν ανακοινωθεί από τον σύλλογο. Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα έχει διάρκεια δύο ετών. Μετά από 7 χρόνια και 6 σεζόν στο Παρίσι, ο Ντράξλερ αποχωρεί με 198 εμφανίσεις, 26 γκολ και 41 ασίστ, ενώ κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα 4 φορές.