Μετά την ήττα της Εθνικής Γερμανίας με 4-1 από την Ιαπωνία, ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται υπό αφόρητη πίεση, με την Bild μάλιστα να παρουσιάζει ήδη την λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του.

Η ατμόσφαιρα στις τάξεις της Εθνικής Γερμανίας δεν είναι και η καλύτερη μετά την συντριβή από την Ιαπωνία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ξεκαθάρισε το Σάββατο (9/9) πως θεωρεί τον εαυτό του ικανό να συνεχίσει, όμως αρκετά γερμανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Μάλιστα η Bild παρουσίασε ήδη σε εκπομπή της τα ονόματα πιθανών διαδόχων.

Παρακάτω παρουσιάζονται σε φωτογραφία τα ονόματα των πιθανών διαδόχων:

Κάποιες περιπτώσεις από αυτές, όπως για παράδειγμα το όνομα του Κλοπ δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές αφού είτε προπονούν σε συλλόγους είτε έχουν ήδη ρόλο εντός της Γερμανικής ομοσπονδίας.

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το όνομα του Γκλάσνερ, ενώ όσον αφορά στον Νάγκελσμαν, εμπόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει το γεγονός ότι διαθέτει ακόμη συμβόλαιο με την Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Μάρτιο.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Τρίτη (12/9, 22:00) την εθνική Γαλλίας σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί εάν ο Φλικ θα καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση και να παραμείνει.