Όπως όλα δείχνουν ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την θέση του CEO της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να στοχεύουν τον Φίλιπ Λαμ.

Μετά την ξαφνική αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου με τον Νάγκελσμαν να αποχωρεί και τον Τούχελ να τον διαδέχεται, μετά τους αποκλεισμούς στο Κύπελλο Γερμανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, την όχι και πολύ συνηθισμένη πορεία της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα και το συμβάν μεταξύ του Μανέ και του Σανέ έχουν παρθεί στο εσωτερικό της ομάδας μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με τον Γιαν Άγκε Φιέρφορτ, ο Καν είναι στην έξοδο από την θέση του CEO της Μπάγερν Μονάχου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Μέχρι να βρεθεί ο αντικατάστασης του την θέση αυτή θα αναλάβει ο ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι αι ο Φίλιπ Λαμ ο οποίος όμως είναι δύσκολη περίπτωση καθώς αυτή τη στιγμή έχει διευθυντική θέση στη. οργανωτική επιτροπή του Euro 2024. Ακόμη ένα όνομα που παίζει είναι αυτό του Ούλι Χένες ο οποίος είναι επίτιμος πρόεδρος της ομάδας.