Μετά την ισοπαλία με τον Βόλο στις 21 Δεκεμβρίου ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με τον κύριο Μεταξά και άμεσα ανακοίνωσε τον ερχομό του Άκη Μάντζιου. Πάμε να δούμε τι έχει καταφέρει στη μέχρι τώρα μικρή του πορεία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άκης Μάντζιος ο οποίος είχε περάσει δύο σεζόν στον Άρη ήρθε στον Αστέρα Τρίπολης για να φέρει ένα φρέσκο αέρα στην ομάδα. Είναι ένας έμπειρος προπονητής ο οποίος μπορεί να κάνει τον Αστέρα Τρίπολης να έχει μία πολύ καλή πορεία. Όμως πάμε να δούμε τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

Δυστυχώς ήρθε σε άσχημη περίοδο στην ομάδα της Τρίπολης καθώς είχε ξεκινήσει ήδη ο δεύτερος γύρος της Super League και το πρώτο παιχνίδι του Αστέρα υπό την ηγεσία του ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκεί ήρθε και η πρώτη του ήττα με το συντριπτικό 5-0. Δικαιολογημένο βέβαια αφού ήταν η πρώτη του επαφή με την ομάδα σε αγώνα πρωταθλήματος. Στον επόμενο αγώνα απέναντι στη Λαμία πήρε τη πρώτη του νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0 και έτσι άρχισε η ομάδα να βλέπει την ελπίδα στα μάτια του Μάντζιου.

Η πιο σημαντική του νίκη μέχρι τώρα είναι αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό τον οποίο νίκησε με σκορ 1-0 μέσα στη Τρίπολη. Φτάνοντας έτσι τον Αστέρα Τρίπολης στην θέση, 5 θέσεις μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η συνολική του συγκομιδή είναι 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Φαίνεται πως ο Άκης Μάντζιος μπορεί και θέλει να κάνει τον Αστέρα Τρίπολης να ξαναπατήσει στα πόδια του ώστε να ξαναμπεί στο δρόμο των νικών. Αυτά τα αρχικά δείγματα του είναι θετικά και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα έχει πετύχει μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος.