Η 22η αγωνιστική της Super League, βρίσκει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Το Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα στις 20:00, θα πάρει φωτιά.

Οι γηπεδούχοι θέλουν επειγόντως τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Έχουν πέσει στην 6η θέση, και είναι πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν play out παρά Ευρώπη. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, καθώς έχει 3 σερί ήττες. Μάλιστα στις 9 αναμετρήσεις που έχει παίξει μέσα στο 2023, μετράει 3 νίκες και 6 ήττες.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη αν θέλει να παραμείνει πρώτος. Βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς μετά από ένα διάστημα που έχασε πολλούς βαθμούς, επέστρεψε στις νίκες. Εκτός αυτού, παίζει απέναντι σε μια ομάδα που σε όλο το 2022, δεν την άφησε να σκοράρει. Σε περίπτωση που δεν πάρει την νίκη απόψε, δίνει μεγάλη ευκαιρία στην ΑΕΚ να την περάσει.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δανός Κριστόφερσεν. Οι δύο μονομάχοι διεκδικούν διαφορετικά πράγματα σήμερα, και αν χάσουν απομακρύνονται αρκετά από τους στόχους τους.