Έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού για τις συνεχείς εις βάρος του διαιτητικές αποφάσεις

Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως για την έκφραση της δυσαρέσκειάς της, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις σε 3 συγκεκριμένες αναμετρήσεις των “πρασίνων” στη φετινή Superleague.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, έπειτα από τις επαναλαμβανόμενες – σύμφωνα με τους ανθρώπους του – λανθασμένες κι εις βάρος του διαιτητικές αποφάσεις. Η ΠΑΕ, έπειτα από τη χθεσινή της ανακοίνωση για τις αποφάσεις και τα σφυρίγματα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Παπαδόπουλο, αισθάνθηκε την ειδικότερη επιθυμία να δώσει έκταση στο συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας με σχετική ανακοίνωση περαιτέρω παράπονα κι αγώνες, στους οποίους νιώθει αδικημένος ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από τους διαιτητές κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ειδικότερα δε στα τελευταία παιχνίδια παρατηρούνται συστηματικά «ανθρώπινα λάθη» εις βάρος μας σε καθοριστικές φάσεις. Ευτυχώς η σωστή λειτουργία του VAR έχει διορθώσει, έως τώρα, τις αβλεψίες.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

1) Με την ΑΕΚ δόθηκε πέναλτι υπέρ της αντιπάλου ομάδας, αντί για οφσάιντ. 

2) Με τον ΠΑΟΚ δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας. 

3) Στο ίδιο ματς δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας. 

4) Με τον Αστέρα Τρίπολης το καθαρό πέναλτι υπέρ μας, «βαφτίστηκε» επιθετικό φάουλ».