Μπορεί το ντέρμπι να διακόπηκε οριστικά, όμως η μάχη συνεχίζεται ακάθεκτα στα δικαστήρια! Μετά την έφεση που άσκησε ο ΟΣΦΠ για την πρωτόδικη απόφαση, σειρά ήταν του Παναθηναϊκού να ασκήσει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης!

Αν και η έφεση του Ολυμπιακού ήταν παραπάνω από αναμενόμενη, καθώς με απόφαση της πρωτοβάθμιάς δικαστικής επιτροπής της ΕΠΟ , οι πειραιώτες χάνουν των αγώνα στα χαρτιά με 0-3, τους αφαιρείται ένας βαθμός και τιμωρούνται με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που έχει ως συνέπεια το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να γίνει χωρίς κόσμο, η έφεση του Παναθηναϊκού ίσως παραξενεύει ορισμένους. Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι ότι με την έφεση που θα καταθέσει ο ΠΑΟ την Δευτέρα (30/10) , θα έχει δικαίωμα να παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης των ερυθρόλευκων αλλά και στο CAS σε περίπτωση που θέλει ο Ολυμπιακός να καταφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Όπως καταλαβαίνετε βρισκόμαστε σε ένα δικαστικό σκάκι μεταξύ των δύο ομάδων και απομένει να δούμε που θα ολοκληρωθεί και ποιος θα είναι ο οριστικός νικητής.