Έφυγε από την ζωή φίλαθλος του Ολυμπιακού, την ώρα του αγώνα με την ΑΕΚ

φίλαθλος

Στην διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ο 70χρονος φίλαθλος των ερυθρόλευκων “προδόθηκε” από την καρδιά του.

Ο 70χρονος φίλαθλος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, έφυγε από την ζωή την κατά την διάρκεια της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Τετάρτη (12/04), στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο φίλαθλος ήταν στο γήπεδο την ώρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων, παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα, ώσπου “προδόθηκε” από την καρδιά του. Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν άντεξε και έχασε την ζωή του.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, γράφοντας: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, πενθεί για το χαμό του φιλάθλου μας, Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη (13/04), στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».