Αλμέιδα: «Από αύριο ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι»

img 20240424 205050

Έπειτα από μια πολύ σημαντική νίκη της ΑΕΚ, ακολούθησαν δηλώσεις του προπονητή της Ματιάς Αλμέιδα, στην κάμερα της Cosmote TV.

 

Η ΑΕΚ με όμορφη εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0. Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε ότι ήταν μια τεράστια νίκη, η οποία συνδυάστηκε με ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του γνώρισα την αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης. Κάτι που σχολιάστηκε από τον ιδιο.

 

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Είναι μεγάλη νίκη, προσπαθήσαμε από την αρχή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι.

 

Είναι όλα τα παιχνίδια τελικοί, αυτή είναι ιδέα να μπαίνουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια έτσι. Κάποιες φορές φαίνεται κάποιες όχι, αλλά αυτή είναι η ιδέα.

 

Απομένουν τρία παιχνίδια, απέναντι σε τρεις δύσκολες ομάδες, δύο από τους αντιπάλους είναι που επίσης κυνηγούν την πρώτη θέση. Να το χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο δουλειά.

 

Ο κόσμος τραγουδάει το επίθετο του πατέρα μου, είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά από αύριο ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.»