Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός για την διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την διαιτητική τριάδα για την απόδοση της στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

“Η ΠΑΕ Ιωνικός θέλει για ακόμη μια φορά να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια της στη διαιτητική ομάδα για την απόδοσή της στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Όπως και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και χθες, γίναμε μάρτυρες μιας εξαιρετικής και πάνω από όλα πενηνταρίσιας διαιτησίας!

Τόσο ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (πρώτος διαιτητής), όσο και όλο το τιμ του (οι βοηθοί Χρυσούλα Κουρομπύλια, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, ο τέταρτος Σπυρίδων Ζαμπαλάς) και οι VARίστες (Ιωάννης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Δημητριάδης) είχαν την απαιτούμενη απόδοση για μια κομβική αναμέτρηση που παίζονταν οι κόποι της ομάδας μας.

Ο Ιωνικός, οι άνθρωποί του, οι οπαδοί του ξέρουν να αναγνωρίζουν το σωστό και το δίκαιο. Ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και να αποδεχόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα!

Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και θεωρούμε πως είναι ικανοί να διαχειριστούν τόσο δύσκολα ματς, όπως αποδείχτηκε προσφάτως.

Ένα πράγμα ζητούσαμε εξ αρχής και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε: Να επικρατεί το 50-50 σε κάθε αναμέτρηση!

Συγχαρητήρια και πάλι στη διαιτητική ομάδα για την άψογη διαχείρισή της στο παιχνίδι”.