«Βράζουν» οι οργανωμένοι της Λαμίας: «Εκδιωχθήκαμε για να καθίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού – Απέχουμε από το γήπεδο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας ανακοίνωσαν την αποχή τους από τα εντός έδρας παιχνίδια, ως διαμαρτυρία για την συμπεριφορά της διοίκησης προς αυτούς.

«Βράζουν» οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας που ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τους αγώνες στο «ΔΑΚ Λαμίας» λόγω της συμπεριφοράς της διοίκησης στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι ανακοίνωση αναφέρει πως δεν δόθηκαν ποτέ εξηγήσεις, οι οπαδοί της Λαμίας να αφήσουν τις θέσεις τους για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.

Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ παοκ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-

Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3»