Βόλος: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης μας»

  • 0
  • 2 views

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για να διαθέσει εισητήρια σε φίλους των πράσινων.

Αρχικά δόθηκαν 5.000 εισητήρια για τους φίλους του τριφυλλιού, ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που μπορεί να φτάσουν τελικά ως και τα 10.0000 εισητήρια. Επίσης ο Βόλος ζήτησε να σεβαστούν τη φιλοξενία της πόλης του Βολου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από επίσημο αίτημα της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε η διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων στον μεταξύ μας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες της βόρειας πλευράς του Σταδίου και η προσέλευσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την τρίτη πεζογέφυρα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αφού υπάρχει άνετη πρόσβαση μέσω του Περιφερειακού

Με τη συνεργασία των δύο ΠΑΕ, της Super League και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επιδιώκουμε τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών ώστε επιτέλους να συνυπάρχουν στους αγώνες φίλαθλοι και των δυο ομάδων.

Καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης μας και ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη διαμονή, να χαρούν τις ομορφιές του Βόλου και να απολαύσουν ένα συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνούν ότι ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και ότι απλά πρόκειται για ένα αγώνα και μόνο που αξίζει να απολαύσουν και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Καλό τριήμερο και καλή διαμονή στον όμορφο Βόλο».