Γεωργία – Ελλάδα: Με κόσμο στον τελικό της Τρίτης η Εθνική

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως υπάρχει δυνατότητα για όσους Έλληνες θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής στο μεγάλο ματς της Τρίτης, και έκανε γνωστό το πως.


Την Τρίτη (26/03) στις 19:00 η Εθνική μας δίνει το μεγαλύτερο ματς που έχει δώσει την τελευταία δεκαετία στην Τιφλίδα, και όπως είναι φυσιολογικό πολλοί Έλληνες θέλουν να δώσουν το παρόν για να στηρίξουν την προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Euro της Γερμανίας. Έτσι η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους πως οι αιτήσεις για αγορά εισιτηρίου κλείνουν το βράδυ της Δευτέρας (25/03).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας “Boris Paichadze”, ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

– Να αποστείλουν αίτημα στο email ticketing@epo.gr.
– Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.

– Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7€”.