Για ακόμη τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό ο Γουόκαπ

Μετά τους Σακίλ Μακκσίκ , Μουσταφά Φαλ και Σάσα Βεζένκοφ ήρθε η σειρά του Τόμας Γουόκαπ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο βασικός Play maker των ερυθρόλευκων τα δύο τελευταία χρόνια θα μείνει για την επόμενη τετραετία στην ομάδα του λιμανιού με τον ίδιο να δείχνει πως έχει βρει το δικό του “λιμάνι”.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δείχνουν πως θέλουν να χτίσουν μια δυνατή ομάδα με ένα βασικό κορμό για τα επόμενα χρόνια που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας: “Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια”.

Ενώ ο ίδιος δήλωσε πως :

“Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος. Είμαι πιο ενθουσιασμένος από οποιαδήποτε φορά έχω υπογράψει συμβόλαιο! Συνεχίζουμε να χτίζουμε κάτι ξεχωριστό εδώ στον Ολυμπιακό. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση, στον γενικό διευθυντή, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν.”

Μένει πλέον να δούμε αν θα πάρει σειρά ο Κώστας Σλούκας που τελειώνει το συμβόλαιο το καλοκαίρι.