Δηλώσεις που θα συζητηθούν έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου και μεγαλομέτοχος της ομάδας ΝΠΣ Βόλος είπε τα εξής στον σταθμό “Βόλος 9,86” το πρωί:

«Το ΕΑΚ θα γκρεμιστεί όλο και θα γίνει ένα πρωτοποριακό πάρκο για τον κόσμο, με διαδρομές, με εξωτερικά γυμναστήρια. Ένα σύγχρονο πάρκο πρασίνου που θα το χαίρεται ο κόσμος. Με ιδιαίτερες διαδρομές, με παιδικές χαρές. Θα δείτε τη μακέτα τον καινούργιο χρόνο και πραγματικά θα διαπιστώσετε τι είναι αυτό που γίνεται, που δεν θα το αμφισβητήσει κανένας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Καταρχήν, αμφιβάλλω αν οι πυλώνες που υπάρχουν στο ΕΑΚ τηρούν την ασφάλεια. Κατασκευάστηκαν πριν 55 χρόνια και δεν έχουν συντηρηθεί. Οι μισές εξέδρες δεν έχουν στατικότητα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ως εκ τούτου και συζητώντας με πολλούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, κρίνουμε ότι αυτός ο χώρος μέσα στο κέντρο και ιδιαίτερα στη Νέα Δημητριάδα, να γίνει ένα φοβερό πάρκο που θα το χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Θα είναι πολυτιμότερο από αυτό το χάος που είναι τώρα.

Τα γήπεδα θέλουν συντήρηση, να βάλεις χρήματα, να φτιάξεις. Είχα πει ότι το μεγάλο γήπεδο στην Άλλη Μεριά ήταν σε καλή κατάσταση, όχι όλη η εγκατάσταση. Το πρόβλημα αυτό το έχει ο Δήμος και οι πολίτες ή ο Ολυμπιακός Βόλου; Από πού το χρησιμοποιούσε ο Ολυμπιακός Βόλου; Φέτος το έχει. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν το είχε; Το γήπεδο είναι του δήμου και η δημοτική Αρχή σχεδιάζει και προγραμματίζει σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες των ομάδων. Χρηματοδότηση για το ΕΑΚ δεν έγινε για ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Οι ανάγκες των πολιτών, της πόλης και της ευρύτερης περιοχής είναι αυτό που σχεδιάζουμε τώρα κι εμείς θα κάνουμε αυτό που έχει ανάγκη η πόλη και οι πολίτες και όχι μία ομάδα που έχει υποχρέωση ο πρόεδρος και το ΔΣ να προβλέψει που θα έχει έδρα και ποια θα είναι αυτή».