Με την περσινή πολύ καλή σεζόν, του ο Θεοχάρης Τσιγγάρας εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις αφού μετακινήθηκε στην Τουλούζ. Ο Γαλλικός σύλλογος πήρε τον Έλληνα χαφ δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς πέρσι. 

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε καλά και ήταν στην βασική ενδεκάδα, προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν πίσω στις επιλογές του προπονητή του και έτσι έμεινε εκτός ροτέισον. Αυτός ήταν ανατρεπτικός παράγοντας για την ομάδα του, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιον αγοράς του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας χαφ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να τον υπολογίζει κανονικά για την θέση “6”, αφού γνωρίζει την ομάδα και το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Έτσι θα δώσει ακόμη μια ποιοτική λύση στο κέντρο του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Έλληνας χαφ στον χρόνο εκεί πανηγύρισε το κύπελλο Γαλλίας, που κατέκτησε η Τουλούζ, διαλύοντας στον τελικό την Ναντ με 5-1 σε μια διοργάνωση που ο ίδιος είχε τρεις συμμετοχές. Αυτό για την ιστορία ήταν το τρίο κύπελλο στην καριέρα του μετά τα δύο που είχε πάρει με τον ΠΑΟΚ. Συνολικά με την Τουλούζ είχε τέσσερις συμμετοχές φέτος.