Ο Μάνος Χατζηδάκης αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Μαυροβούνιο, με την ΕΟΚ να ενημερώνει για την κατάστασή του.

Ο Μάνος Χατζηδάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Εθνική που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023 με την ήττα από το Μαυροβούνιο, τερματίζοντας στη 15η θέση της κατάταξης.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί απέναντι στον Βλάντιμιρ Μιχαήλοβιτς, ο οποίος επιχειρούσε μπάσιμο, ο σέντερ της ΑΕΚ δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να γυρίσει τον δεξί αστράγαλο, πέφτοντας στο παρκέ και δείχνοντας να πονάει αρκετά.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του, εξηγώντας πως υπέστη βαριά συνδεσμική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής. Μάλιστα του έγινε επίδεση, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή (παυσίπονα, αντιπηκτικά) και του τοποθετήθηκε ειδικός ελαστικός αντιθρομβωτικός επίδεσμος για να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

Μέχρι εκείνο το σημείο, 7.46 πριν το τέλος του αγώνα, ο Χατζηδάκης είχε αγωνιστεί για 11:16 και η στατιστική έγραψε 2 πόντους (1/1 δίποντο., 0/1 βολή), 2 ριμπάουντ, αλλά και πέντε φάουλ, καθώς στη φάση του τραυματισμού έκανε και φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί.