Η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών αγώνων κόντρα στα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βένιγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών αγώνων κόντρα στα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στον Βένιγκ ο οποίος είναι τραυματίας.

Η σχετική ανακοίνωση της Ελπίδων αναφέρει:

“Με προπόνηση στο γήπεδο της Ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία στις 16 και 20/11 αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Στην αποστολή δεν μετέχει λόγω τραυματισμού o Marcel Tomas Wenig που είχε κληθεί για πρώτη φορά από τον κ. Παπαδόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν την προηγούμενη μέρα με τις ομάδες τους ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Την Τρίτη 14/11 η U21 θα προπονηθεί στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης”, στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία, στις 16:00. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή στα Media για τα 15 πρώτα λεπτά”.

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων
Φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων.