Εξακολουθεί να είναι στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου – Ξανά στην συζήτηση το Πανθεσσαλικό

Κυπέλλου

Με την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας να πλησιάζει, το Πανθεσσαλικό δείχνει να προηγείται ξανά στις συζητήσεις για τον τόπο διεξαγωγής.

Το σίριαλ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται, με το Πανθεσσαλικό να φαίνεται να παίρνει ξανά το προβάδισμα γαι τον τόπο διεξαγωγής. Το γήπεδο του Βόλου αποτελούσε εξ αρχής τον επιθυμητό τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την ΕΠΟ να παίρνει την πρωτοβουλία να επισημοποιήσει την διεξαγωγή του τελικού εκεί στις 24 Μαΐου. Παρόλα αυτά, η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμφωνη την επιτροπή του σταδίου, η οποία αρνήθηκε αν επιτρέψει την διεξαγωγή του τελικού εκεί, με την παρουσία φιλάθλων.

Λίγο αργότερα η Λάρισα και το AEL FC Arena φάνηκε να γίνεται ο τόπος διεξαγωγής του τελικού, με τον αγώνα να διεξάγεται εκεί με την παρουσία φιλάθλων. Παρόλα αυτά, για άλλη μία φορά, ο δήμαρχος της πόλης, αρνήθηκε να επιτρέψει την διεξαγωγή του τελικού στην Λάρισα, στέλνοντας επιστολή στην ΕΠΟ, αφήνοντας για άλλη μία φορά τον τελικό στον αέρα.

Σήμερα (04/05), νέες δηλώσεις του Αχ. Μπέου, δημάρχου του Βόλου, έδωσαν νέα ελπίδα στην διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά, ο δήμαρχος Βόλου είπε: «Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο, γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται. Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση. Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω, όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα, θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».

Επομένως, αν και το σίριαλ δεν έχει ολοκληρωθεί, μένει να προκύψει κάποια απάντηση από τις άλλες πλευρές, όσον αφορά την παρουσία ή μη φιλάθλων. Αναμένεται να δούμε αν θα συμφωνηθεί η λύση των 400 προσκλήσεων ή η γενικότερη παρουσία φιλάθλων των φιναλίστ, με την ημερομηνία του τελικού να πλησιάζει και τα περιθώρια να στενεύουν για όλους.