Σήμερα ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντίπαλο για τα προκριματικά του Champions league και όπως όλα δείχνουν πως θα είναι πανέτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια.

Πέραν της προσθήκης του Ζέκα που σίγουρα έχει ποιότητα αλλά κατά κύριο λόγο έχει πιο πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα, οι προσθήκες Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς (όπως όλα δείχνουν) ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό αλλά συνάμα στέλνουν μήνυμα σε αντιπάλους και φίλους για το τι πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες.

Έχοντας δικαίωμα στο λάθος ο Παναθηναϊκός το περσινό καλοκαίρι αλλά και τον Γενάρη δεν είχε 100% επιτυχία στις προσθήκες του παρότι ήταν γενικότερη η διάθεση της διοίκησης να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Πλέον είναι υποχρεωμένος να δείξει βελτιωμένος και πιο επιλεκτικός αποφεύγοντας κινήσεις εντυπωσιασμού.Η περσινή προσθήκη του Μπερνάρ έβαλε φωτιά στις τάξεις των φίλων της ομάδας με ένα συμβόλαιο από χρυσάφι,όμως ο Βραζιλιάνος δεν απέδωσε ως παίκτης που αμοίβεται με 2,5 εκατομμύρια ετησίως.

Η άποψη μου είναι πως εάν οι επόμενες κινήσεις είναι στο ίδιο μήκος κύματος ο Παναθηναϊκός δεν θα εξασφαλίσει απλά μια θέση σε ευρωπαϊκό όμιλο αλλά θα έχει και αρκετές πιθανότητες να κάνει μια πολύ αξιοπρεπή πορεία.