Ο Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπντόρια και επέλεξε να μοιραστεί με τους ακολούθους το στο Instagram τα συναισθήματά του για αυτό το αντίο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό. Αποθεώθηκε από τον πρώην προπονητή του Μίτσελ.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει υπηρετήσει τον Ολυμπιακό σε δύο διαφορετικές θητείες και τώρα είναι έτοιμος να γράψει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του, συμφωνώντας με την Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο για να παίξει στην Serie B.

Η αγάπη του πάντως για τους Πειραιώτες είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη και αυτή θέλησε να την εκφράσει μέσω ανάρτησης που έκανε την Πέμπτη (14/09) στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

“Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Γράψαμε ιστορία μαζί κι εκείνες οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο.

Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος”, σχολίασε ο 31χρονος μέσος, με τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, να σχολιάζει ως εξής:

“Σε ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη όπου αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ακόμη ένας φαν σου”.