Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων για την χώρα μας, σήμερα (5/3/2023) γίνεται 20. Ο Κωνσταντέλιας έχει εκπλήξει σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις επιδόσεις του, κάνοντας κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης να εξετάζουν την περίπτωση του.

Έχει πολλά στοιχεία που φαινόταν να λείπουν από τον ΠΑΟΚ. Πολλοί θεωρούσαν ότι οι μεταφράσεις που έκανε, δεν ήταν ισάξιες των παικτών που αποχώρησαν. Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντέλιας μαζί με τον Κουλιεράκη, ήρθαν να βάλουν ένα τέλος στην φήμη αυτή δείχνοντας ότι δεν χρειάζονταν μεταγραφές η ομάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του δικεφάλου, μπορεί ακόμη να μην έχει φτιάξει το σουτ του σε ικανοποιητικό επίπεδο, όμως σε όλα τα υπόλοιπα είναι σε πολύ υψηλό στάδιο. Μπορεί να μεταφέρει γρήγορα την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση, δεν φοβάται να ντριμπλάρει, ενώ έχει αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια. Εκτός αυτού, είναι εξαιρετικός πασέρ. Όλα αυτά μπορούμε να τα εντοπίσουμε στην εξαιρετική ασίστ του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι ένας παίκτης που όλοι ελπίζουν να μην καταλήξει σαν πολλά μεγάλα ταλέντα της μεσοεπιθετικής γραμμής, που κατέληξαν να χάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπως Νίνης, Μαυρίας και Λημνιός, όπου έκαναν μια πολύ καλή καριέρα αλλά σίγουρα μπορούσαν να φτάσουν σε πιο ψηλό επίπεδο.