Λαμία – ΑΕΚ: Χωρίς φιλάθλους η αναμέτρηση με απόφαση ΔΕΑΒ

img 20240307 230647

Με απόφαση της ΔΕΑΒ, η αναμέτρηση της Λαμία με την ΑΕΚ θα είναι χωρίς οπαδούς. Η πρεμιέρα της play off της Κυριακής, θα είναι δίχως οπαδούς λόγω του νέου κανονισμού.

 

Η πρεμιέρα των play off της Super League μεταξύ Λαμίας και ΑΕΚ, θα είναι δίχως οπαδούς. Ο λόγος είναι ο νέος κανονισμός που πέρασε για τα γήπεδα, τα οποία θα πρέπει να τηρούν τις προϋποθέσεις κατά της βίας. Συγκεκριμένα, το «Αθανάσιος Διάκος» δεν τηρεί τις προϋποθέσεις.

 

Στο γήπεδο της Λαμίας, δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Αυτό συνεπάγεται ότι δε μπορούν να βρίσκονται οπαδοί στο γήπεδο. Σε σχετική ανακοίνωση η ΔΕΑΒ δήλωσε: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος».