Λουτσέσκου: «Ο Αλμέιδα είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ»

img 20240407 224451

Έπειτα από την λήξη του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όπου τελικό σκορ ήταν 2-2, ο Λουτσέσκου προέβη σε δηλώσεις στη κάμερα της Cosmote TV.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μάλιστα, δε δίστασε να δηλώσει ότι ο Αλμέιδα είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ. Εκτός αυτού, θεώρησε ότι το σκορ δεν ήταν δίκαιο και ότι μόνος του ο ΠΑΟΚ έχασε την νίκη από το παιχνίδι. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

 

«Το σκορ είναι πλασματικό. Το 2-0 έρχεται από δικά μας ανόητα λάθη. Από ένα πλάγιο και μια φάση που δεν αξιολογήσαμε καλά. Έως τότε ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

 

Από την άλλη πλευρά είναι ένα αποτέλεσμα που έρχεται από τη δική μας αντίδραση, από το πάθος που δείξαμε, σε μια δύσκολη έδρα. Δεν τα παρατήσαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, με τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία της.

 

Μου άρεσε η αντίδραση των παικτών μου. Παρά το γεγονός ότι κάναμε το 2-2, παλέψαμε για να κάνουμε το 2-3 και αυτό δείχνει πολλά για το πνεύμα της ομάδας και τον χαρακτήρα της.

 

Συνεχίζουμε. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στα playoffs στη δική μας κατάσταση και με Ελλάδα και Ευρώπη. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε»