Μέσω Instagram ο Μπερνάρ αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, έπειτα από δύο χρόνια όπου έμεινε στους Πράσινους.

 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και μέσω Instagram. Ευχαρίστησε το Τριφύλλι αλλά και τον κόσμο του, για τα δύο χρόνια όπου ήταν κάτοικος Αθηνών. Δεν παρέλειψε να πει ότι θα υποστηρίζει την ομάδα πλέον από την πατρίδα του, τη Βραζιλία.

 

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους, θα ήταν λάθος να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα.

 

Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για τη στοργή, για την αγάπη τους πράσινους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου.

 

Πλέον από μακριά θα ζητωκραυγάζω και θα στέλνω όλη τη θετική ενέργεια. Αυτός ο σύλλογος χρειάζεται και του αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

 

Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου. Κερδίσαμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα.

 

Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα από εσάς, με στοργή».