Ολυμπιακός: Άλλο πρόσωπο στην Λεωφόρο και άλλο στο Καραϊσκάκης

  • 0
  • 3 views

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκαν οι ερυθρόλευκοι στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι η φετινή σεζόν έχει πλέον χαθεί.

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έδρα. Το Καραϊσκάκης πλέον δείχνει να είναι κέντρο διερχομένων εδώ και καιρό. Δεν θα αναφερθώ στην Ευρώπη, όπου το θέμα αυτό έχει τελειώσει, αλλά στο ότι και στα δύο ντέρμπι (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) ήταν κομπάρσος.

Διαφορετική εικόνα είδαμε στην Λεωφόρο και διαφορετική σήμερα. Ίδια ενδεκάδα κατέβασε ο Μίτσελ μια εβδομάδα πριν, και την ίδια ακριβώς απόψε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες, είναι να ξανά αποκτήσουν το πρεστίζ της έδρας.

Στο δια ταύτα, η ΑΕΚ ήταν ο φόβος και ο τρόμος όταν έβγαινε στην επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός απλά παρακολουθούσε την μπάλα και τον άψογο χειρισμό από τους παίκτες του Αλμέιδα.

Τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του Ισπανού τεχνικού στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έγιναν ατμός και στο σημερινό παιχνίδι είδαμε το Ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Η διακοπή δεν ξέρουμε κατά πόσο θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να γίνουν αλλαγές και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες. Ο νοών νοείτω.