Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Γλυφάδα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκες έφυγαν νικήτριες με 13-6 και συνεχίζουν να τρέχουν ένα απίθανο σερί 100 νικών το οποίο τρέχει από τις 13/5/2019.

Η ήττα τότε είχε επέλθει από την Βουλιαγμένη στην διάρκεια των τελικών με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται 4-4 και την Βουλιαγμένη να επικρατεί 8-6 στα πέναλτι.

Οι ερυθρόλευκες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν νωρίς απόσταση ασφαλείας με το σκορ στα μέσα του δευτέρου οκτάλεπτου να είναι ήδη στο 5-0. Μέχρι το ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 7-2.

Ανάλογη εικόνα και στο τρίτο οκτάλεπτο με τις ερυθρόλευκες να καταφέρνουν με ένα επιμέρους 3-1 να γράψουν το 10-3 με την συμπλήρωση του τρίτου οκτάλεπτου. Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε στο τέταρτο οκτάλεπτο έχοντας ήδη εξασφαλίσει το παιχνίδι με το επιμέρους 3-3 στο τελευταίο οκτάλεπτο να διαμορφώνει το τελικό 13-6.

Κορυφαίες για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Σάντα και Βασιλική Πλευρίτου με 3 γκολ, 2 τέρματα πέτυχε η Ελευθεριάδου ενώ από 1 προσέθεσαν Δρακωτού, Χυδηριώτη, Ξενάκη, Τζωρτζακάκη και Χριστοδούλου.

Στο αντίποδα 2 τέρματα για την Γλυφάδα πέτυχαν Κανελλοπούλου και Φουντωτού ενώ από ένα προσέθεσαν Λούδη και Ο Ράιλι.