Μια μακρά λίστα ποδοσφαιριστών φαίνεται να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ενόψει της ενίσχυσης του για την νέα σεζόν ανάμεσα σε αυτές φαίνεται να βρίσκεται και ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός Φακούντο Γκάρσες.

Το πρωτάθλημα έχει πλέον ολοκληρωθεί και ο Ολυμπιακός πλέον τρέχει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο μεγάλα ανοιχτά μέτωπα αυτού του τεχνικού διευθυντή και αυτό του προπονητή. Ταυτόχρονα όμως βρίσκεται και σε αναζήτηση παικτών για την στελέχωση της ομάδας.

Δημοσιεύματα της As μάλιστα θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για το Φακούντο Γκάρσες, μάλιστα φαίνεται να έχει και ανταγωνισμό αφού ο παίκτης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Χετάφε αλλά και της μεξικάνικης Κρους Ασούλ.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο μέσο οι Μεξικάνοι δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες καθώς ο Αργεντίνος στόπερ επιθυμεί Ευρώπη. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι κατέχει ισπανικό διαβατήριο οπότε τουλάχιστον στην Χετάφε δεν θα έπιανε θέση ξένου παίκτη.

Το συμβόλαιο του με την Κολόν Σάντα Φε ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2024 και η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι περίπου στα 3.000.000€.

Ο Φακούντο Γκάρσες την φετινή σεζόν μετρά 17 συμμετοχές αποτελώντας έναν από τους πιο αξιόπιστους στόπερ του πρωταθλήματος με 53% κερδισμένες μονομαχίες και 71% ακρίβεια στις πάσες.