Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο Ολυμπιακός, καθώς και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ενδιαφέρονται για τον “φευγάτο” επιθετικό της Ναντ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού, καθώς ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από τους “ερυθρόλευκους” με την Αλ Νασρ Ντουμπάι να είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του. Η γαλλική L’Equipe συνδέει την ομάδα του Πειραιά με τον 31χρονο επιθετικό της Ναντ, Άντι Ντελόρτ, ο οποίος αναλογίζεται το μέλλον του στην Γαλλική ομάδα.

Ο Ντελόρτ έφτασε στα “Καναρίνια” τον Ιανουάριο, με την μορφή δανεισμού από την Νις και η ομάδα αποφάσισε να ενεργοποιήσει την δυνατότητα εξαγοράς του Αλγερινού, πληρώνοντας πέντε εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά, η κακή σχέση του επιθετικού με τον νέο προπονητή της ομάδας, Κρίστιαν Γκουργκούφ, υψώνει ερωτηματικά για το αν ο Ντελόρ είναι πρόθυμος να συνεχίσει με την Ναντ.

Πέραν του Ολυμπιακού, ο Ντελόρ έχει συνδεθεί από την γαλλική σελίδα και με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το γεγονός της επιστροφής του στην παλιά του ομάδα, Μονπελιέ. Φέτος ο Ντελόρ κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο γκολ με την Ναντ σε μισό χρόνο, ενώ με την Νις σκόραρε 7 φορές σε 18 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί σε πληθώρα γαλλικών συλλόγων, καθώς και στο Μεξικό αλλά και την Αγγλία, για λογαριασμό της Γουίγκαν.