Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι αντιμετωπίζοντας την Τσουκαρίτσκι. Σήμερα ανακοίνωσε και τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για τα προκριματικά των ομίλων του Europa League θα πραγματοποιηθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Στην λίστα έχουν προστεθεί και οι νεότερες μεταγραφές των ερυθρόλευκων, ο Σκάρπα και ο Μπρνιτς. Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές στην λίστα των παικτών που κατέθεσε μέχρι και 24 ώρες πριν το ματς. Η μια από αυτές αναμένεται σχεδόν σίγουρα να είναι ο Έσε ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσει να προστεθεί και ο Ορτέγκα.

Παρακάτω αναλυτικά οι παίκτες που δήλωσε ο Ολυμπιακός για τα ματς με την Τσουκαρίτσκι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ραμόν, Ρόντινεϊ, Ουσ. Μπα, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μαυρουδής, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.