ΠΑΕ Βόλος: «Σφαγιαστική η διαιτησία - Ορίσατε διαιτητή που έμεινε αξέχαστος»

  • 0
  • 2 views

Η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε ανακοίνωση για την διαιτησία στον αγώνα της Κηφισιάς και το ισόπαλο αποτέλεσμα με 0-0 για την 22η αγωνιστική της Super League.

Κατά του διαιτητή Πουλικίδη κινήθηκε ο Βόλος και εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αλλά και για τον παρατηρητή της αναμέτρησης στον αγώνα με την Κηφισία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά τη φετινή περίοδο γίναμε μάρτυρες μίας σφαγιαστικής εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Αυτή τη φορά από τον Πουλικίδη από τη Δράμα, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μας έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στη σημερινή αναμέτρηση, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που τον όρισε να διευθύνει τον κρίσιμο αυτό αγώνα. Γιατί άραγε; Μήπως για να καλύψει τα λάθη του εν λόγω διαιτητή, τα οποία έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε ότι εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο;

Οι περιπτώσεις που ο διαιτητής, μας έδειξε τις προθέσεις του ήταν πολλές. Ωστόσο θα σταθούμε κυρίως στις φάσεις όπου… βιαζόταν να καταλογίσει φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, πριν καν τελειώσει η φάση ώστε να μην είναι σε θέσει να επέμβει το VAR.

Κύριοι της ΚΕΔ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, με τι κριτήρια ορίσατε τον «κύριο» Πουλικίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο διαιτήτευε αγώνες της Super League 2 και έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων;  

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος».