Μπορεί ο Παναθηναϊκός να απέδρασε με το τρίποντο από τους “Ζωσιμάδες”, ωστόσο επέστρεψε στην Αθήνα με τέσσερις παίκτες να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Το “Τριφύλλι” πήρε ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη στο γκολ του Παλάσιος, ωστόσο, στην πορεία της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τους τραυματισμούς τριών βασικών μελών της ομάδας. Ο Βαγιαννίδης πέρασε εκτός στο 38ο λεπτό, έχοντας ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, έπειτα από μαρκάρισμα του Τζίμα, ενώ μαζί του αποχώρησε και ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού, έπειτα από μία κόντρα με τον Εραμούσπε και αντικαταστάθηκε από τον Μπερνάρ. Τρίτος ο Τζούρισιτς αποχώρησε από την αναμέτρηση, στο 54ο λεπτό, με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ήδη, πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση, ο Γιοβάνβιτς ήρθε αντιμέτωπος με τους τραυματισμούς των Βέρμπιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Με τις εξετάσεις να έχουν ολοκληρωθεί, ο Αϊτόρ απέφυγε το κάταγμα και αντιμετωπίζει κάκωση με οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, με αποτέλεσμα να μένει εκτός για 10 ημέρες. Αντιθέτως, ο Βαγιαννίδης υπέστη θλάση Β βαθμού στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Ο Τζούριτσιτς θα μείνει εκτός για 10 μέρες λόγω τραβήγματος χάνοντας πιθανότατα τις αναμετρήσεις με την εθνική Σερβίας, ενώ ο Βέρμπιτς θα απουσιάσει λίγο παραπάνω, καθώς υπέστη διάταση στον δικέφαλο και είναι πολύ πιθανό να χάσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, όταν αρχίσει ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα.